Isporuka

Za porudžbine cija je vrednost manja od 12.000,00 RSD (bez uracunatog PDV-a), troškovi dostave padaju na teret kupca, osim ako u cenovniku nije drugačije naglašeno.
 
Artikli bez štampe:
ako je adresa za isporuku na teritoriji Beograda iste cemo Vam isporuciti u roku od 36 h, po prijemu uplate odnosno ukoliko je adresa isporuke van teritorije Beograda istu cemo vam isporučiti po prijemu uplate KURIRSKOM SLUŽBOM u roku od 48 h o trošku kupca ukoliko nije drugačije dogovoreno. 
 
Artikli sa štampom:
ako je adresa za isporuku na teritoriji Beograda iste ċemo Vam isporučiti u roku od 6 radnih dana, po prijemu uplate odnosno ukoliko je adresa isporuke van teritorije Beograda istu ċemo vam isporučiti po prijemu uplate KURIRSKOM SLUŽBOM u roku od 7 radnih dana o trošku kupca ukoliko nije drugačije dogovoreno.
 
Besplatna dostava:
·  Besplatna dostava porudzbine na teritoriji Beograda za iznose računa koji prelaze 12.000 dinara ( bez PDV-a ).
    
Dostava robe na adresu ne podrazumeva dostavu robe na spratove ukoliko lift nije u funkciji.U tom slučaju se dostava vrši do ulaza u zgradu.
 
Isporuka kurirskim službama
 
Prijem porudžbine                                                                     Očekivano prispeċe
 
Ponedeljak do 13:00 casova                                                   Narednog radnog dana (utorak)
Utorak do 13:00 casova                                                             Narednog radnog dana (sreda)
Sreda do 13:00 casova                                                               Narednog radnog dana (cetvrtak)
Cetvrtak do 13:00 casova                                                         Narednog radnog dana (petak)4
Petak do 13:00 casova                                                               Subota (ili na zahtev kupca u ponedeljak)
Subota i nedelja                                                                          Utorak
 
Za porudžbine cija je vrednost manja od 12.000,00 RSD (bez uracunatog PDV-a), troškovi dostave padaju
na teret kupca, osim ako u cenovniku nije drugacije naglašeno.
Dostava robe kurirskim službama se naplaċuje po važeċim cenovnicima kurirskih službi.
 
Robu šaljemo kurirskom službom po Vašem izboru. Ako niste naglasili kojom kurirskom službom želite
da Vam se roba pošalje, roba ce Vam biti poslata City Ekspesom, danas za sutra.
 
U slučaju da nemate ugovor ni sa jednom kurirskom službom, troškove dostave Vam možemo fakturisati po cenovniku :
 
Da bi smo bili u moguċnosti da Vam robu pošaljemo onog dana kada ste je i naručili i da bi ste je dobili narednog dana, u obavezi ste da robu poručite najkasnije do 13 časova bilo kog radnog dana od ponedeljka do petka. U slučaju da je roba poručena posle 13 časova, bilo kog radnog dana od ponedeljka do srede, bice vam poslata narednog radnog dana. U slučaju da robu poručite u četvrtak posle 13 časova, odnosno u petak do 13 časova, roba ce Vam biti poslata u petak, a isporučena u subotu. Ako iz bilo kog razloga niste u moguċnosti da robu primite u subotu, u obavezi ste da nas o tome obavestite prilikom poručivanja robe.U tom slučaju ce Vam roba biti isporučena narednog ponedeljka. Ako robu poručite u petak posle 13 časova, roba ce vam biti poslata narednog ponedeljka.
 
Besplatna isporuka
 
Za porudžbine u iznosu od preko 12.000,00 RSD (bez uračunatog PDV-a) robu isporučujemo potpuno besplatno.
 
Da bi ste ostvarili pravo na besplatnu isporuku robe, pored minimalnog iznosa porudžbine, u trenutku poručivanja robe morate imati izmirena sva dugovanja prema nama koje su do tog trenutka dospela na plačanje.
 
Da bi ste robu, koja se isporučuje besplatno, dobili narednog dana, ona mora biti poručena najkasnije do 13 časova, bilo kog dana od ponedeljka do petka. U slučaju da je roba poručena posle 13 časova, bilo kog radnog dana od ponedeljka do srede, bice vam poslata narednog radnog dana. U slučaju da je roba poručena četvrtak posle 13 časova, odnosno u petak do 13 časova, pošiljka ce vam biti poslata u petak, a isporučena u subotu. Ako niste u moguċnosti da robu primite u subotu, u obavezi ste to da naglasite prilikom poručivanja robe. Roba koja se isporučuje besplatno, a poručena je u petak posle 13 časova, biċe vam poslata narednog ponedeljka.
 
U slučaju da iz bilo kog razloga menjate veċ potvrdjenu porudžbinu, zadržavamo pravo da robu ne otpremimo onog dana kada je ona poručena, veċ narednog radnog dana.

Idealan odnos
"CENA - KVALITET"

Dostava robe
"DANAS ZA SUTRA"

Plaćanje preko
žiro računa

Prodajna
podrška